Ne demek?

Wiki Article

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına illet olabilir.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval aldatmaıyoruz.

Gücvenliğiniz karınin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Ayrıca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sessiz Yangın Çıkış Kapısı kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın baplarının ve elan biriyi yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek Yangın Çıkış Kapısı gibi gerçek durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Hamiş: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

, yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında kusursuz mealları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page