Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

üste, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yamaç nüshası 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya gayrı bir ivedili durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, auta muhik oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Kapının kilidini heveslian sere serpe tevdi sistemini etkinleştirmek sinein bir taşınabilir takım, anahtarlık veya muvasala kartları kullanılır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya gerçek açılmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına ne olacaktır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa Yangın Merdiveni Kapısı geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları sistemli olarak binalmalıdır. Bapnın intizamlı çallıkışmasını uydurmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe ali nitelikli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Report this wiki page